• Kosár tartalma
  A kosár üres.

  MASTERPLAST TERRAPLAST GEOTEX (75M2) 100 g/m2

  Védő- és elválasztórétegként is alkalmazható.Hosszú, akár 25 éves élettartam.Mindkét oldalon termofixált.Egységtömeg: 100g/m2 (±)10%

  Bruttó eladási ár: 24 921 Ft/tekercs (19 623 Ft + ÁFA)
  Cikkszám: 0607-1300GY00Állapot: Rendelhető
  A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
  Árak utoljára módosítva: 2024-06-12-07:12
  Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

  Műszaki adat:

  • Szűrő- és elválasztórétegként alkalmas út- és vasútépítéshez; földmunkák, talajmegtartó szerkezetek kivitelezésekor, szivárgó rendszerekben, eróziót megakadályozó talajmunkák esetén; víztározók, védőgátak és csatornák, illetve hulladéklerakók építésekor, továbbá alkalmazható védő-elválasztó rétegként szigetelések mechanikai védelméhez, burkolatok védőtakarásaként és tetőszigetelésekhez.
  • Szűrő-elválasztó rétegként beépítve megakadályozza, hogy a csapadék vagy a talajvíz által szállított finom talajszemcsék bemosódjanak a durva kavics- vagy zúzalékrétegbe, miközben a vizet átengedi. Használatával csökkenthető a szivárgókavics mennyisége és növelhető a drénrendszer hatásfoka, valamint élettartama.
  • Mechanikai védő- vagy elválasztórétegként a magasépítésben vízszintesen beépített bitumenes lemezek betonozás előtti védelmére vagy oldószervándorlás miatt össze nem illeszthető építőanyagok (pl. polisztirol hőszigetelés és lágy PVC vízszigetelő lemez) elválasztására alkalmazható.
  Bruttó (Csomagolt) Súly (Kg)10,00
  Szélesség (Cm)150,00
  Hossz (Cm)5000
  Súly (Kg)10,00
  Színefekete

   

  Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.